Νοέμβριος, 2025

30Νοε8:00 πμ9:00 μμΚυριακή 30/11/2025 Ν. Κορινθίας: πεζοπορία στο δρυοδάσος Μογγοστού (μετακίνηση με ΙΧ)8:00 πμ - 9:00 μμ Η εκδήλωση αρχίζει σε

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Μόλις 1,5 ώρα από την Αθήνα, αυτή τη φορά παίρνουμε τα ΙΧ μας,  και το δρυοδάσος του Μογγοστού μας περιμένει να το περπατήσουμε για να ανακαλύψουμε  σπηλιές, χαράδρες και μικρά ξέφωτα πνιγμένα στα φθινοπωρινά χρώματα και στα αρώματα της εποχής! Μια ημερήσια apo-drasis ιδανική για αρχάριους, οικογένειες και παιδιά με καλή φυσική κατάσταση.

Το δρυοδάσος Μογγοστού, ένα στολίδι απομεινάρι της φύσης από την εποχή που η βελανιδιά κυριαρχούσε στην Πελοπόννησο!  Σε υψόμετρα 700-930 μέτρων στις πλαγιές του όρους Ζήρεια στην Κορινθία, το δάσος καλύπτει μια έκταση κάτι παραπάνω από 7.000 στρέμματα από τα οποία τα 5.200 προστατεύονται ως «αισθητικό δάσος» στο δίκτυο ΝATURA.

Το ίδιο το δάσος συστήνεται για ήπιες πεζοπορικές εξορμήσεις καθώς διαθέτει ένα δίκτυο δασικών δρόμων και μονοπατιών σε πολύ καλή κατάσταση. Εκτός από την πλατύφυλλη βελανιδιά που χαρίζει στο Μογγοστό το χαρακτηρισμό «δρυόδασος» άλλα δέντρα και φυτά που συναντά κανείς εδώ είναι το μαύρο πεύκο, η χαλέπιος πεύκη, το ρείκι, η κουμαριά καθώς και διάφορα είδη αγριολούλουδων.

Ξεκινάμε την πεζοπορία μας από το χωριό Σούλι και μπαίνουμε στο δρυοδάσος περπατώντας σε μονοπάτια με στρωμένα χαλιά από  φθινοπωρινά φύλλα βελανιδιάς και ανάμεσα σε κουμαριές, ρείκια και πουρνάρια.

Μια ήπια κυκλική πεζοπορική διαδρομή με πανοραμική θέα στον Κορινθιακό κόλπο, τον Ελικώνα και τον Παρνασσό!

  ~8,8 χλμ.  ΥΔ 225μ. διάρκεια  +/- 3,5 ώρες     ΒΔ 1 προσφέρεται- εύκολη-  κατάλληλη για αρχάριους, οικογένειες με παιδιά +12 ετών  

Συνδυάστε  παρεΐστικη- οικογενειακή  κατάσταση με πεζοπορία, μια ξένοιαστη ημερήσια apodrasis στα τέλη Νοεμβρίου!

Η μετακίνηση γίνεται αποκλειστικά με ιδία μέσα. Η πεζοπορία είναι μπρος- πίσω τα αυτοκίνητα θα βρίσκονται στο σημείο εκκίνησης και τερματισμού το οποίο θα μπορείτε να το βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.  Το σημείο συνάντησης θα ανακοινωθεί σε μελλοντική επικοινωνία

PHOTO GALLERY

Το  ποσό συμμετοχής είναι  στα

  1. EARLY BOOKING 20€ μέχρι στις 24 Νοεμβρίου 2025 και ώρα 24:00 Tο ποσό θα καταβληθεί εξ ολοκλήρου όταν θα λάβετε ενημερωτικό email εφόσον και όταν συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός συμμετοχών (20 άτομα) για την πραγματοποίηση της apo-drasis

  1. ΚΑΝΟΝΙΚΟ 24€  μετά το πέρας της πιο πάνω ημερομηνίας 24/11/25 ώρα 24:00 ή μετά την εξάντληση των 20 πρώτων θέσεων με early-booking, και (μέχρι στις 28/9/25 ώρα 14:00) Tο ποσό θα καταβληθεί εξ ολοκλήρου όταν θα λάβετε ενημερωτικό email εφόσον και όταν συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός συμμετοχών (20 άτομα) για την πραγματοποίηση της apo-drasis

  1. ΠΑΙΔΙΚΟ- ΕΦΗΒΙΚΟ 10€ ανεξαρτήτως EARLY BOOKING δήλωση συμμετοχής μέχρι 28/9/25 ώρα 14:00

Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνονται 

  • ο σχεδιασμός και υλοποίηση του προγράμματος,
  • η αμοιβή των οδηγών στα μονοπάτια

 

Δεν περιλαμβάνεται οτιδήποτε δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

 

ΟΔΗΓΙΕΣ

Για τον τρόπο πληρωμής

  1. Μετά την ολοκλήρωση της κράτησης και την επεξεργασία των στοιχείων σας, η θέση σας θα κρατείται και θα βρίσκεται σε αναμονή.
  2. Στη συνέχεια και σε εύλογο χρονικό διάστημα (εφόσον έχουν συμπληρωθεί οι 20 πρώτες συμμετοχές, αριθμός ικανός για την πραγματοποίηση της apo-drasis), θα λάβετε e-mail με τραπεζικούς λογαριασμούς για όσους επιθυμούν να προχωρήσουν στην κατάθεση της προκαταβολής μέσω τραπέζης.
  3. Όσοι επιθυμούν να καταθέσουν την προκαταβολή μέσω PAYPAL θα υπάρχει και αυτή η δυνατότητα
  4. Παρακαλούμε να τακτοποιήσετε την πληρωμή της προκαταβολής ή ολόκληρου του ποσού ανάλογα, εντός χρόνου που θα σας δίνεται, ώστε να είναι έγκυρη η εγγραφή-συμμετοχή σας.
  5. Στη συνέχεια, στείλτε μας το αποδεικτικό της κατάθεσης στο contact@apo-drasis.grή με μήνυμα στο fb της σελίδας μας.

 

Λίγες ημέρες πριν από τη διεξαγωγή της apo-drasis, θα λάβετε καινούριο e-mail, με το αναλυτικό πρόγραμμα, τα σημεία και τις ώρες επιβίβασης και τον απαραίτητο εξοπλισμό που πιθανόν να χρειαστείτε κατά τη διάρκεια του event.

 

ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ

  • Οι κρατήσεις που έχουν γίνει είτε με early booking είτε με κανονικό εισιτήριο και έχει κατατεθεί ολόκληρο το ποσό, σε περίπτωση ακύρωσης από τον συμμετέχοντα μέχρι τις 27/11 και ώρα 24:00 επιστρέφεται το ½ του καταβληθέντος ποσού.
  • Πέραν της παραπάνω ημερομηνίας το ποσό που έχει καταβληθεί δεν επιστέφεται.
  • Επιστροφή όλου του ποσού που αφορά όλα τα εισιτήρια, γίνεται μόνο σε περίπτωση ακύρωσης της εκδήλωσης από τους διοργανωτές, για λόγους ασφαλείας, λόγω καιρικών φαινομένων, έκτακτες συνθήκες κτλ.

 

* Είναι στην αποκλειστική ευθύνη και στη δικαιοδοσία των υπευθύνων της apo-drasis για οποιαδήποτε τροποποίηση του προγράμματος ή και ακύρωσής του για λόγους ασφαλείας των συμμετεχόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλ. 6974412332 και 6972670095

Οι apo-drasis μας πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό πρακτορείο Axos Travel

  • μέσω paypal (οδηγίες δημιουργίας paypal)
  • μέσω τραπεζικής κατάθεσης

Διαβάστε τους όρους συμμετοχής εδώ

( όταν κατευθυνόμαστε προς Κόρινθο )

ΣΤΑΘΜΟΣ METRO FIX,

 

ΣΤΑΘΜΟΣ METRO ΕΛΑΙΩΝΑΣ,

 

Λεωφόρος Αθηνών στο ύψος απέναντι από το Παλατάκι

Πριν από την εγγραφή σας βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερωθεί για τους όρους συμμετοχής, τις απαιτήσεις αλλά και τις λεπτομέρειες, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα μπορέσετε να συμμετέχετε στην απόδρασή μας!

Ώρα

(Κυριακή) 8:00 πμ - 9:00 μμ

Τίτλος εισιτηρίου

Τιμή απο Price range: 10.00 € through 24.00 €

Κάντε κράτηση
X
X
X
X