Μάιος, 2022

22Μαι7:30 πμ10:30 μμΗ εκδήλωση έληξεΠροτεινόμεναΚυριακή 22/5/2022 Λούσιος : RAFTING- RAPPEL7:30 πμ - 10:30 μμ Time has ran out! Better luck next time!

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Κυριακή 22/5/2022 Λούσιος : RAFTING- RAPPEL

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Πιστοί στην αγάπη μας για το υγρό στοιχείο, συνεχίζουμε τις δράσεις μας με μια παραποτάμια εμπειρία, στα παγωμένα και περιπετειώδη νερά του Λούσιου ποταμού, στην καρδιά της Πελοποννήσου.

Εκεί στο φαράγγι του Λούσιου- έλουσαν- σύμφωνα με τη μυθολογία οι νύμφες Θεισόα, Νέδα και Αγνώ, το νεογέννητο Δία. Γνωστό σαν «το Άγιο Όρος της Πελοποννήσου», αποτελεί ένα από τα πιο επιβλητικά φαράγγια στην Ελλάδα, ένας τόπος ιδιαίτερα φορτισμένος ιστορικά και θρησκευτικά.  Υπέροχοι συνδυασμοί βουνών με τρεχούμενα νερά, παραδοσιακοί οικισμοί, αρχαιολογικοί χώροι, κάστρα, μοναστήρια και βιότοποι συνθέτουν ένα σκηνικό μοναδικό για εναλλακτικές δράσεις, που δύσκολα θα αφήσει ασυγκίνητο τον επισκέπτη της περιοχής! Ένας κρυμμένος ανεξάντλητος παράδεισος!

Rafting  στο ΛούσιοΊσως η πιο εντυπωσιακή διαδρομή για rafting στην Ελλάδα! Παραπόταμος του Αλφειού, με μήκος περίπου 23 χιλιομέτρων.

Η κατάβαση ξεκινάει από τη γέφυρα του Ατσίχολου. Κωπηλατούμε (σε μια διαδρομή δυσκολίας 2ου και 3ου βαθμού ακόμα και για αρχάριους rafters)  με ειδικά εκπαιδευμένους οδηγούς/συνοδούς που τηρούν όλους τους κανόνες ασφαλείας, μέσα σε ένα τούνελ από ιτιές, λεύκες, λυγαριές και πλατάνια. Οι βράχοι που βρίσκονται στο ποτάμι, δημιουργούν συναρπαστικά περάσματα και εμπόδια, χαρίζοντας μια μοναδική εμπειρία. Στο σημείο που ο Λούσιος χύνεται στον Αλφειό, συνεχίζουμε περνώντας κάτω από πέτρινα γεφύρια για να σταματήσουμε στην εντυπωσιακή πετρόχτιστη γέφυρα του Κούκου.

Στη συγκεκριμένη δράση μπορούν να συμμετάσχουν ενήλικες και παιδιά άνω των 14 ετών που γνωρίζουν κολύμβηση και δεν έχουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας!

Rappel στην Καρύταινα: Ένα από τα πιο γραφικά χωριά της Γορτυνίας του νομού Αρκαδίας. Είναι γεμάτη πετρόχτιστα κεραμοσκεπή αρχοντικά, λιθόστρωτα καλντερίμια και βυζαντινές εκκλησίες χτισμένη στην κορυφή ενός λόφου γύρω από το μεσαιωνικό κάστρο του 13ου αιώνα. Το παραδοσιακό γεφύρι της είναι περίπου 50μ. στέκεται μισοερειπωμένο πάνω από τον Αλφειό. Έγινε γνωστό από την απεικόνισή του πάνω στο πεντοχίλιαρο του 1984. Ακριβώς πάνω του έχει χτιστεί η νέα ψηλή γέφυρα 40μ. όπου εκεί πραγματοποιείται το rappel. Με άλλα λόγια η καταρρίχηση της γέφυρας με χρήση αναρριχητικού εξοπλισμού (ζώνη αναρρίχησης- κράνος) και πάντα υπό την επίβλεψη έμπειρων οδηγών. Είναι ένα εύκολο σπορ που δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία. Αρκεί μόνο να μην έχει κάποιος πρόβλημα με το ύψος.

 

Μετά τη λήξη της δράσης θα μεταφερθούμε στη γραφική Καρύταινα για φαγητό. Η παρουσία σας είναι προαιρετική.

PHOTO GALLERY

Η  apo-drasis μας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 και όσοι ενδιαφέρονται να μας ακολουθήσουν θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το τελικό ποσό συμμετοχής θα διαμορφωθεί στα 

  1. Early Booking 68€ (80€ αρχική τιμή), μέχρι στις 12/5/22 και ώρα 24:00 (και μόνο για τις 30 πρώτες συμμετοχές μέσα από το booking ή μέχρι εξάντλησης τους και πέραν της πιο πάνω ημερομηνίας) ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 20€
  1. ΚΑΝΟΝΙΚΟ 80€ (τιμή χωρίς την έκπτωση), μετά το πέρας της πιο πάνω ημερομηνίας 12/5//22 ώρα 24:00 ή μετά την εξάντληση των 30 πρώτων θέσεων με early-booking, και (μέχρι στις 20/5/22 ώρα 18:00) ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 30€
  1. Φοιτητικό-Ανέργων  60€ για ανέργους-φοιτητές (ανεξάρτητα από early-booking), μέχρι τις 20/5/22 και ώρα  18:00 με επί τόπου επίδειξη της εκπτωτικής τους κάρτας. ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 20€
  1. ΙΧ  50€ Όσοι επιθυμούν να έρθουν με δικά τους ΙΧ και το δηλώσουν μέχρι  20/5
  • Στην τιμή περιλαμβάνεται η μεταφορά μας με λεωφορείο (όσοι το επιλέξουν), η ενοικίαση του εξοπλισμού (ρουχισμός-βάρκα), η πληρωμή των οδηγών που θα μας βοηθήσουν στην κατάβαση του ποταμού- RAFTING- και στην καταρρίχηση της γέφυρας- RAPPEL.
  • Το υπόλοιπο ποσό πέραν της προκαταβολής θα καταβάλλεται  μετρητοίς κατά τη διάρκεια της  εκδήλωσης.

 

** Είναι στην αποκλειστική ευθύνη και στη δικαιοδοσία των υπευθύνων της apo-drasis για οποιαδήποτε τροποποίηση του προγράμματος ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατούν

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλ. 6974412332 και 6972670095

Οι apo-drasis μας πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό πρακτορείο Axos Travel

  • μέσω paypal (οδηγίες δημιουργίας paypal)

Μετά την πληρωμή της προκαταβολής ή ολόκληρου του ποσού με PayPal (και εφόσον έχουν συμπληρωθεί οι 30 πρώτες συμμετοχές αριθμός ικανός για την πραγματοποίηση της apo-drasis), και λίγες ημέρες πριν από τη διεξαγωγή της θα λάβετε e-mail με το αναλυτικό πρόγραμμα, τα σημεία και ώρες επιβίβασης, τον απαραίτητο εξοπλισμό που πιθανόν να χρειαστείτε κατά τη διάρκεια του event.

  • μέσω τραπεζικής κατάθεσης

Μετά την κράτηση μέσω τραπεζικής κατάθεσης και την επεξεργασία των στοιχείων σας, η θέση σας θα κρατείται και θα βρίσκεται σε αναμονή. Στη συνέχεια σε εύλογο χρονικό διάστημα (και εφόσον έχουν συμπληρωθεί οι 30 πρώτες συμμετοχές, αριθμός ικανός για την πραγματοποίηση της apo-drasis), θα λάβετε e-mail με τραπεζικούς λογαριασμούς για να προχωρήσετε στην κατάθεση της προκαταβολής ή και ολόκληρου του ποσού, ανάλογα τη κράτηση σας. Επίσης λίγες ημέρες πριν από τη διεξαγωγή της apo-drasis, θα λάβετε καινούργιο e-mail με το αναλυτικό πρόγραμμα, τα σημεία και ώρες επιβίβασης, τον απαραίτητο εξοπλισμό που πιθανόν να χρειαστείτε κατά τη διάρκεια του event.

Διαβάστε τους όρους συμμετοχής εδώ

( όταν κατευθυνόμαστε προς Κόρινθο )

ΣΤΑΘΜΟΣ METRO FIX,

 

ΣΤΑΘΜΟΣ METRO ΕΛΑΙΩΝΑΣ,

 

Λεωφόρος Αθηνών στο ύψος απέναντι από το Παλατάκι

Πριν από την εγγραφή σας βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερωθεί για τους όρους συμμετοχής, τις απαιτήσεις αλλά και τις λεπτομέρειες, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα μπορέσετε να συμμετέχετε στην απόδρασή μας!

Ώρα

(Κυριακή) 7:30 πμ - 10:30 μμ

Τίτλος εισιτηρίου

Τα εισιτήρια δεν διατίθενται πλέον προς πώληση για αυτή την εκδήλωση!

X
X
X
X