Μάιος, 2020

24Μαι8:00 πμ10:00 μμΗ εκδήλωση έληξεΠροτεινόμεναΚυριακή 24/5/2020 RAFTING στον Εύηνο8:00 πμ - 10:00 μμ Time has ran out! Better luck next time!

ευηνος ποταμος

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Κυριακή 24/5/2020 

Κυριακή 24/5/2020   RAFTING στον Εύηνο


ευηνος ποταμος

Με την ελπίδα ότι θα έχουμε αφήσει πίσω μας την δύσκολη περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού με τα περιοριστικά μέτρα και καθώς το καλοκαιράκι με τις πρώτες του κλεφτές ματιές μας στέλνει τα πρώτα μηνύματα αισιοδοξίας, εγκαινιάζουμε την περίοδο του «υγρού στοιχείου» με μια καινούρια παραποτάμια εμπειρία, στα παγωμένα αλλά φιλικά νερά του Εύηνου ποταμού, στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.

 Ο Εύηνος είναι ένα από τα «θρυλικά» ποτάμια του νομού, αλλιώς Φίδαρης. Πηγάζει από τα Βαρδούσια και αφού διανύσει 113 χλμ. εκβάλλει στον Πατραϊκό Κόλπο. Είναι γνωστός από τη μυθολογία, από το πέρασμα του Ηρακλή και πήρε το όνομά του από τον βασιλιά Εύηνο που πνίγηκε στα νερά του κυνηγώντας τον Ίδο που του είχε αρπάξει την κόρη του την πριγκίπισσα Μάρπισσα .

Έχει πλούσια βλάστηση, αρκετά ορμητική ροή με μαιάνδρους και ένα μαγευτικό φαράγγι. Αρκετά γεφύρια ( πέτρινα και μεταλλικά ) και συρμάτινες πεζογέφυρες στα πιο όμορφα σημεία της κοίτης του, μας δείχνουν τους παλιούς δρόμους, για τα περάσματα και τις μετακινήσεις των ανθρώπων κάποιων παλαιότερων εποχών. Ιδανικός για αθλητικές δραστηριότητες θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές αδρεναλίνης.

Σημείο συνάντησης των δραστηριοτήτων μας είναι το Χάνι Μπανιά, ένας μικρός οικισμός χτισμένος στην αγκαλιά μιας χαράδρας με αξιοθέατο μια μεταλλική γέφυρα μήκους 50 μ. στην οποία χτυπάει ο παλμός του rappel. Ο συνδυασμός νερού, πράσινου και βουνού μαγνητίζει και απαλύνει το βλέμμα του επισκέπτη.

 

 

RAFTING

Θα πραγματοποιήσουμε κατάβαση του πανέμορφου φαραγγιού του Εύηνου με φουσκωτές βάρκες και πάντα σε συνεργασία με εταιρία υπαίθριων εναλλακτικών δραστηριοτήτων που διαθέτει άρτια εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους οδηγούς ποταμού. Εμψυχωτικοί, πάντα με καλή διάθεση και χιούμορ που ταιριάζει απόλυτα με τα παιχνιδίσματα του νερού θα απομακρύνουν τον οποιοδήποτε φόβο ή ενδοιασμό ακόμα και του πιο άπειρου συμμετέχοντα. 

Η εκκίνηση είναι στη γέφυρα του Πόρου όπου θα δοθεί στους συμμετέχοντες εξοπλισμός rafting: ολόσωμη στολή νεοπρέν, παπούτσια-καλτσάκια αποστειρωμένα, κράνος , κουπί, σωσίβιο και θα ακολουθήσει η απαραίτητη ενημέρωση για μια ασφαλή περιπέτεια με την αδρεναλίνη στα ύψη.

Η διαδρομή ολοκληρώνεται μετά από 10 χλμ. με μοναδικά περάσματα slalom- στο τελείωμά της- μέσα από την τεχνητή ολυμπιακή πίστα kayak. 

 Βαθμός δυσκολίας :2     Διάρκεια διαδρομής: ~ 2 ώρες

Στη συγκεκριμένη δραστηριότητα μπορούν να συμμετάσχουν και παιδιά που γνωρίζουν κολύμβηση και δεν έχουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

 

Η  apo-drasis μας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Μαΐου 2019 και όσοι ενδιαφέρονται να μας ακολουθήσουν θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το τελικό ποσό συμμετοχής θα διαμορφωθεί στα 

 

 • 60 ευρώ για όσους δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι το βράδυ στις 17 Μαΐου 2020 και ώρα 24:00 (early booking) και μόνο για τις 25 πρώτες συμμετοχές ( early booking με κράτηση μέσα από το site: apo-drasis.gr )
 • 75 ευρώγια όσους δηλώσουν τη συμμετοχή τους μετά το πέρας της πιο πάνω ημερομηνίας και μέχρι το απόγευμα στις 23 Μαΐου  2020 και ώρα 18:00 (ή τη συμπλήρωση των πρώτων 25  θέσεων με early booking) 
 • Ειδική τιμή 50 ευρώ για άνεργους- φοιτητές (ανεξάρτητα από early booking) με επί τόπου επίδειξη της εκπτωτικής κάρτας.

 

Στην τιμή περιλαμβάνεται η μεταφορά μας με λεωφορείο, η ενοικίαση του εξοπλισμού (ρουχισμός-βάρκα) και η κατάβαση του ποταμού RAFTING με την καθοδήγηση έμπειρου οδηγού

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει μαζί με τη δήλωση της συμμετοχής τους να καταβάλλουν ως προκαταβολή το ποσό των 20 ευρώ μέσα από το booking του site: apo-drasis.gr και μέχρι την ημερομηνία 17 Μαΐου (early booking). Μετά την ημερομηνία αυτή η προκαταβολή θα διαμορφώνεται στα 30 ευρώ

 • είτε μέσω paypal(οδηγίες δημιουργίας paypal μπορείτε να βρείτε στο  apo-drasis. gr)
 • είτε μέσω αντικαταβολής (βλ. apo-drasis. gr)
 • είτε με μνμ στο facebook apo-drasis.gr

Ακυρωτικά 

Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης του ελάχιστου αριθμού συμμετεχόντων 25, η apo-drasis θα ακυρωθεί και το ποσό της προκαταβολής θα επιστραφεί στους προτιθέμενους συμμετέχοντες στο ακέραιο. Το ίδιο θα συμβεί και στην περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέψουν, ανωτέρα βία ή απεργία ή κατάσταση έκτακτης ανάγκης ή οποιοσδήποτε άλλος λόγος. Εκτός εάν με τη σύμφωνη γνώμη των προτιθέμενων συμμετεχόντων που έχουν ήδη καταβάλει την προκαταβολή η apo-drasis επανα-προγραμματισθεί σε εύλογη ημερομηνία. 

Σε περίπτωση ακύρωσης από την πλευρά του προτιθέμενου συμμετέχοντα μέχρι τις 

 • 17/4 και ώρα 24:00 συνεπάγεται επιστροφή 100% της προκαταβολής 
 • Από 18/4 και ώρα 00:00 έως 21/4 και ώρα 24:00 συνεπάγεται επιστροφή 50% της προκαταβολής
 • Από 22/4 και ώρα 00:00 & μετά, συνεπάγεται μη επιστροφή της προκαταβολής

 

** Είναι στην αποκλειστική ευθύνη και στη δικαιοδοσία των υπευθύνων της apo-drasis για οποιαδήποτε τροποποίηση του προγράμματος ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατούν

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλ. 6974412332 και 6972670095

Οι  apo-drasis μας πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό πρακτορείο Axos Travel

Κάποιες από τις φωτογραφίες που έχουν χρησιμοποιηθεί για την παρουσίαση της apo-drasis έχουν επιλεγεί από διάφορες πηγές στο διαδίκτυο.

 

Τρόποι Πληρωμής


Ο τρόπος πληρωμής για τη συμμετοχή σας γίνεται μέσω paypal
 • Δεν έχω paypal… τι είναι το paypal ;
 • Τι πρέπει να κάνω για την εγγραφή μου στο paypal;

 

Όροι Συμμετοχής


Διαβάστε τους όρους συμμετοχής εδώ

 

Σημεία και ώρες συνάντησης


( όταν κατευθυνόμαστε προς Κόρινθο )

 

Σταθμός metro FIX ,

 

Λεωφόρος Αθηνών στο ύψος απέναντι από το Παλατάκι

 

 

Τοποθεσία


 

Map with ID 7 not found

 

Πριν από την εγγραφή σας βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερωθεί για τους όρους συμμετοχής, τις απαιτήσεις αλλά και τις λεπτομέρειες, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα μπορέσετε να συμμετέχετε στην απόδρασή μας!

 

Ώρα

(Κυριακή) 8:00 πμ - 10:00 μμ

Τίτλος εισιτηρίου

Τα εισιτήρια δεν διατίθενται πλέον προς πώληση για αυτή την εκδήλωση!

X
X
X
X