Σεπτέμβριος, 2020

06Σεπ8:00 πμ10:00 μμΗ εκδήλωση έληξεΠροτεινόμεναΚΥΡΙΑΚΉ 6/9/2020: RAFTING- RAPPEL ΣΤΟ Φαραγγι του ΛΟΥΣΙΟΥ8:00 πμ - 10:00 μμ Time has ran out! Better luck next time!

rafting Λουσιος

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

ΚΥΡΙΑΚΗ 6/9/2020: RAFTING – RAPPEL ΣΤΟ Φαράγγι του ΛΟΥΣΙΟΥ

Περιορισμός στις μετακινήσεις (Πληρότητα στα λεωφορεία 65%), μάσκες, αποστάσεις μεταξύ των ανθρώπων, ουρές στα καταστήματα, αντισηπτικά…είναι μόνο κάποιες από τις λέξεις που έχουν προστεθεί στο καθημερινό μας λεξιλόγιό, ικανές για να περιγράψουν μια καινούρια πραγματικότητα. Όροι όμως και συνθήκες, που δεν είναι αρκετές για να μας αποτρέψουν να ακολουθήσουμε την αγαπημένη μας συνήθεια και τρόπο ζωής, να ¨δραπετεύουμε¨ Αυτή τη φορά όμως ¨δραπετεύουμε¨, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας, για εμάς και τους συνοδοιπόρους μας!

rafting Λουσιος

Στην καρδιά της Πελοποννήσου, βρίσκεται κρυμμένος ένας ανεξάντλητος παράδεισος! Υπέροχοι συνδυασμοί βουνών με τρεχούμενα νερά, παραδοσιακοί οικισμοί, αρχαιολογικοί χώροι, κάστρα, μοναστήρια και βιότοποι συνθέτουν ένα σκηνικό μοναδικό για εναλλακτικές δράσεις, που δύσκολα θα αφήσει ασυγκίνητο τον επισκέπτη της περιοχής! 

Το φαράγγι του Λούσιου, γνωστό σαν «το Άγιο Όρος της Πελοποννήσου», ένα από τα πιο επιβλητικά φαράγγια στην Ελλάδα, ένας τόπος ιδιαίτερα φορτισμένος ιστορικά και θρησκευτικά, μια περιοχή σπάνιας και επιβλητικής φυσικής ομορφιάς!

rafting δράση

Rafting  στο ΛούσιοΊσως η πιο εντυπωσιακή διαδρομή για rafting στην Ελλάδα! Παραπόταμος του Αλφειού, με μήκος περίπου 23 χιλιομέτρων. Πήρε το όνομα αυτό επειδή στις πηγές του, που λέγονταν ¨Πηγές των Αθανάτων¨, έλουσαν το νεογέννητο Δία, κρυφά από τον πατέρα του τον Κρόνο, οι νύμφες Νέδα, Αγνώ και Θεισόα. Η κατάβαση ξεκινάει από τη γέφυρα του Ατσίχολου! Κωπηλατούμε (σε μια διαδρομή δυσκολίας 2ου και 3ου βαθμού, χωρίς να χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία)  μέσα σε ένα τούνελ από ιτιές, λεύκες, λυγαριές και πλατάνια. Οι βράχοι που βρίσκονται στο ποτάμι, δημιουργούν συναρπαστικά περάσματα και εμπόδια, χαρίζοντας μια μοναδική εμπειρία. Στο σημείο που ο Λούσιος χύνεται στον Αλφειό, συνεχίζουμε περνώντας κάτω από πέτρινα γεφύρια για να σταματήσουμε στην εντυπωσιακή πετρόχτιστη γέφυρα του Κούκου.

Στη συγκεκριμένη δράση μπορούν να συμμετάσχουν ενήλικες και παιδιά άνω των 14 ετών που γνωρίζουν κολύμβηση και δεν έχουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας!

Αποδραση και κοπηλασία

Rappel στην ΚαρύταιναΈνα από τα πιο γραφικά χωριά της Γορτυνίας του νομού Αρκαδίας. Είναι γεμάτη πετρόχτιστα κεραμοσκεπή αρχοντικά, λιθόστρωτα καλντερίμια και βυζαντινές εκκλησίες χτισμένη στην κορυφή ενός λόφου γύρω από το μεσαιωνικό κάστρο του 13ου αιώνα. Το παραδοσιακό γεφύρι της είναι περίπου 50μ. στέκεται μισοερειπωμένο πάνω από τον Αλφειό. Το γεφύρι έγινε γνωστό από την απεικόνισή του πάνω στο πεντοχίλιαρο του 1984. Ακριβώς πάνω από το παραδοσιακό γεφύρι έχει χτιστεί η νέα ψηλή γέφυρα 40μ. όπου εκεί πραγματοποιείται το rappelΜε άλλα λόγια η καταρρίχηση της γέφυρας με χρήση αναρριχητικού εξοπλισμού (ζώνη αναρρίχησης- κράνος) και πάντα υπό την επίβλεψη έμπειρων οδηγών. Είναι ένα εύκολο σπορ που δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία.

καταρρίχηση της γέφυρας

Η  apo-drasis μας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020 και όσοι ενδιαφέρονται να μας ακολουθήσουν θα πρέπει να γνωρίζουν ότι

  • 65 ευρώ δήλωση συμμετοχής μέχρι το βράδυ στις 30 Αυγούστου  και ώρα 24:00 (early booking) και μόνο για τις 25 πρώτες συμμετοχές (early booking με κράτηση μέσα από το site: apo-drasis.gr)
  • 80 ευρώ δήλωση συμμετοχής μετά το πέρας της πιο πάνω ημερομηνίας και μέχρι το απόγευμα στις 5 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 18:00 (ή τη συμπλήρωση των πρώτων 25  θέσεων με early booking)

Ειδική τιμή 55 ευρώ για άνεργους- φοιτητές (ανεξάρτητα από earlybooking) με επί τόπου επίδειξη της εκπτωτικής κάρτας.

 Στην τιμή περιλαμβάνεται η μεταφορά μας με λεωφορείο, η ενοικίαση του εξοπλισμού (ρουχισμός-βάρκα), η κατάβαση του ποταμού- RAFTING-, η καταρρίχηση της γέφυρας- RAPPEL.

τιμές εισιτηρίων

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει μαζί με τη δήλωση της συμμετοχής τους να καταβάλλουν ως προκαταβολή το ποσό των 20 ευρώ μέσα από το booking του site: apo-drasis.gr και μέχρι την ημερομηνία 30 Αυγούστου (early booking). Μετά την ημερομηνία αυτή, η προκαταβολή θα διαμορφώνεται στα 30 ευρώ

  • είτε μέσω paypal (οδηγίες δημιουργίας paypal μπορείτε να βρείτε στο  apo-drasis. gr)

Μετά την πληρωμή της προκαταβολής με PayPal (και εφόσον έχουν συμπληρωθεί οι 25 πρώτες συμμετοχές), λίγες ημέρες πριν από τη διεξαγωγή της apo-drasis, θα λάβετε e-mail με το αναλυτικό πρόγραμμα, τα σημεία και ώρες επιβίβασης, τον απαραίτητο εξοπλισμό που πιθανόν να χρειαστείτε κατά τη διάρκεια του event.

  • είτε μέσω αντικαταβολής (βλ. apo-drasis. gr)

Μετά την κράτηση μέσω αντικαταβολής και την επεξεργασία των στοιχείων σας, η θέση σας θα κρατείται και θα βρίσκεται σε αναμονή. Στη συνέχεια, σε εύλογο χρονικό διάστημα (και εφόσον έχουν συμπληρωθεί οι 25 πρώτες συμμετοχές, αριθμός ικανός για την πραγματοποίηση της apo-drasis), θα λάβετε e-mail με τραπεζικούς λογαριασμούς για να προχωρήσετε στην κατάθεση της προκαταβολής.

Ακυρωτικά:

Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης του ελάχιστου αριθμού συμμετεχόντων (25), η apo-drasis θα ακυρωθεί και το ποσό της προκαταβολής θα επιστραφεί στους προτιθέμενους συμμετέχοντες στο ακέραιο. Το ίδιο θα συμβεί και στην περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέψουν, ανωτέρα βία ή απεργία ή κατάσταση έκτακτης ανάγκης ή οποιοσδήποτε άλλος λόγος. Εκτός εάν με τη σύμφωνη γνώμη των προτιθέμενων συμμετεχόντων που έχουν ήδη καταβάλει την προκαταβολή η apo-drasis επανα-προγραμματισθεί σε εύλογη ημερομηνία. 

Σε περίπτωση ακύρωσης από την πλευρά του προτιθέμενου συμμετέχοντα μέχρι τις: 

  • 30/8 και ώρα 24:00 συνεπάγεται επιστροφή 100% της προκαταβολής 
  • Από 31/8 και ώρα 00:00 έως 3/9 και ώρα 24:00 συνεπάγεται επιστροφή 50% της προκαταβολής
  • Από 4/9 και ώρα 00:00 & μετά, συνεπάγεται μη επιστροφή της προκαταβολής

 

** Είναι στην αποκλειστική ευθύνη και στη δικαιοδοσία των υπευθύνων της apo-drasis για οποιαδήποτε τροποποίηση του προγράμματος ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατούν

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλ. 6974412332 και 6972670095

Οι  apo-drasis μας πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό πρακτορείο Axos Travel

Κάποιες από τις φωτογραφίες που έχουν χρησιμοποιηθεί για την παρουσίαση της apo-drasis έχουν επιλεγεί από διάφορες πηγές στο διαδίκτυο.

 

Τρόποι Πληρωμής


Ο τρόπος πληρωμής για τη συμμετοχή σας γίνεται μέσω paypal
  • Δεν έχω paypal… τι είναι το paypal ;
  • Τι πρέπει να κάνω για την εγγραφή μου στο paypal;

 

Όροι Συμμετοχής


Διαβάστε τους όρους συμμετοχής εδώ

 

Σημεία και ώρες συνάντησης


( όταν κατευθυνόμαστε προς Κόρινθο )

 

ΣΤΑΘΜΟΣ METRO FIX,

 

ΣΤΑΘΜΟΣ METRO ΕΛΑΙΩΝΑΣ,

 

Λεωφόρος Αθηνών στο ύψος απέναντι από το Παλατάκι

 

Τοποθεσία


 

 

Πριν από την εγγραφή σας βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερωθεί για τους όρους συμμετοχής, τις απαιτήσεις αλλά και τις λεπτομέρειες, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα μπορέσετε να συμμετέχετε στην απόδρασή μας!

 

Ώρα

(Κυριακή) 8:00 πμ - 10:00 μμ

Τίτλος εισιτηρίου

Τα εισιτήρια δεν διατίθενται πλέον προς πώληση για αυτή την εκδήλωση!

X
X
X
X