• Home

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ- 1/6/2019 :RAFTING στον Εύηνο

Αντίστροφη μέτρηση για λήξη κρατήσεων

Μέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Κρατήσεις Μέχρι:31/05/2019 00:30
Ξεκινά στις:01/06/2019 08:00
Λήγει στις:01/06/2019 22:30
Τοποθεσία:Έυηνος Ποταμός

Περιγραφή

 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ 1/6/2019 :   RAFTING στον Εύηνο

Evinos 01 5 2019 1evnt

Με το καλοκαιράκι να μας δίνει τις πρώτες του ανάσες, εγκαινιάζουμε την περίοδο του «υγρού στοιχείου» με μια καινούρια παραποτάμια εμπειρία, στα παγωμένα αλλά φιλικά νερά του Εύηνου ποταμού, στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.

 Evinos 01 5 2019 23event

Ο Εύηνος είναι  ένα από τα «θρυλικά» ποτάμια του νομού, αλλιώς Φίδαρης. Πηγάζει από τα Βαρδούσια και αφού διανύσει 113 χλμ. εκβάλλει στον Πατραϊκό Κόλπο. Είναι γνωστός από τη μυθολογία, από το πέρασμα του Ηρακλή  και πήρε το όνομά του από τον βασιλιά Εύηνο που πνίγηκε στα νερά του κυνηγώντας τον Ίδο που του είχε αρπάξει την κόρη του την πριγκίπισσα Μάρπισσα .

Έχει πλούσια βλάστηση, αρκετά ορμητική ροή με μαιάνδρους και ένα μαγευτικό φαράγγι. Αρκετά γεφύρια ( πέτρινα και μεταλλικά ) και συρμάτινες πεζογέφυρες στα πιο όμορφα σημεία της  κοίτης του, μας δείχνουν τους παλιούς δρόμους, για τα περάσματα και τις μετακινήσεις των ανθρώπων κάποιων παλαιότερων εποχών. Ιδανικός για αθλητικές δραστηριότητες θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές αδρεναλίνης.

Σημείο συνάντησης των δραστηριοτήτων μας είναι το Χάνι Μπανιά, ένας μικρός οικισμός χτισμένος στην αγκαλιά μιας χαράδρας με αξιοθέατο μια μεταλλική γέφυρα μήκους 50 μ. στην οποία χτυπάει ο παλμός του rappel. Ο συνδυασμός νερού, πράσινου και βουνού μαγνητίζει και απαλύνει το βλέμμα του επισκέπτη.

Evinos 01 5 2019 45event

 Evinos 01 5 2019 67event

RAFTING

Θα πραγματοποιήσουμε κατάβαση του πανέμορφου φαραγγιού του Εύηνου με φουσκωτές βάρκες και πάντα σε συνεργασία με εταιρεία υπαίθριων εναλλακτικών δραστηριοτήτων που διαθέτει άρτια εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους οδηγούς ποταμού. Εμψυχωτικοί, πάντα με καλή διάθεση και χιούμορ που ταιριάζει απόλυτα με τα παιχνιδίσματα του νερού θα απομακρύνουν τον οποιοδήποτε φόβο ή ενδοιασμό ακόμα και του πιο άπειρου συμμετέχοντα.

Η εκκίνηση είναι στη γέφυρα του Πόρου όπου θα δοθεί στους συμμετέχοντες εξοπλισμός rafting: ολόσωμη στολή νεοπρέν, παπούτσια-καλτσάκια αποστειρωμένα, κράνος , κουπί, σωσίβιο και θα ακολουθήσει η απαραίτητη ενημέρωση για μια ασφαλή περιπέτεια με την αδρεναλίνη στα ύψη.

Η διαδρομή ολοκληρώνεται μετά από 10 χλμ. με μοναδικά περάσματα slalom- στο τελείωμά της- μέσα από την τεχνιτή ολυμπιακή πίστα kayak.

Βαθμός δυσκολίας : 2     Διάρκεια διαδρομής: ~ 2 ώρες

Στη συγκεκριμένη δραστηριότητα μπορούν να συμμετάσχουν και παιδιά που γνωρίζουν κολύμβηση και δεν έχουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Evinos 01 5 2019 89event

Η  apo-drasis μας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Ιουνίου 2019 και όσοι ενδιαφέρονται να μας ακολουθήσουν θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το τελικό ποσό συμμετοχής θα διαμορφωθεί στα 

  • 60 ευρώ για όσους δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι το βράδυ στις 24 Μαίου και ώρα 24:00 ( early booking ) και μόνο για τις 25 πρώτες συμμετοχές ( early booking )
  • 75 ευρώ για όσους δηλώσουν τη συμμετοχή τους μετά το πέρας της πιο πάνω ημερομηνίας και μέχρι το απόγευμα στις 31 Μαίου  2019 και ώρα 18:00 ( ή τη συμπλήρωση των πρώτων 25 θέσεων με early booking)

Στην τιμή  περιλαμβάνεται  η μεταφορά μας με λεωφορείο, η ενοικίαση του εξοπλισμού (ρουχισμός-βάρκα) και η κατάβαση του ποταμού RAFTING με την καθοδήγηση έμπειρου οδηγού

 Evinos 01 5 2019 1011event

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει μαζί με τη δήλωση της συμμετοχής τους να καταβάλλουν ως προκαταβολή το ποσό των 20 ευρώ μέσα από το booking του site: apo-drasis.gr και μέχρι την ημερομηνία 24 Μαίου ( early booking ) . Μετά την ημερομηνία αυτή η προκαταβολή θα διαμορφώνεται στα 35 ευρώ

  • είτε μέσω paypal  ( οδηγίες δημιουργίας paypal μπορείτε να βρείτε στο  apo-drasis. gr αφού πρώτα κάνετε εγγραφή στο site και στη συνέχεια συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής στο event τσεκάροντας την επιλογή 1 paypal) 
  • είτε μέσω αντικαταβολής ( βλ. apo-drasis.gr αφού πρώτα κάνετε εγγραφή στο site και στη συνέχεια συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής στο event τσεκάροντας την επιλογή 2 αντικαταβολή για να λάβετε περαιτέρω οδηγίες)

Το υπόλοιπο ποσό πέραν της προκαταβολής θα καταβληθεί κατά τη διάρκεια της apo-drasis.

***Για φοιτητές και ανέργους (μόνο με την επίδειξη της φοιτητικής ή της κάρτας ανεργίας) θα ισχύει η τιμή γνωριμίας των 55 ευρώ και μέχρι το απόγευμα στις 31 Μαίου  2019 και ώρα 18:00

Η επιστροφή μας στην Αθήνα υπολογίζεται γύρω στις 22:30

Ακυρωτικά 

Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης του ελάχιστου αριθμού συμμετεχόντων 25η apo-drasis θα ακυρωθεί και το ποσό της προκαταβολής θα επιστραφεί στους προτιθέμενους συμμετέχοντες στο ακέραιο. Το ίδιο θα συμβεί και στην περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέψουν, ανωτέρα βία ή απεργία ή κατάσταση έκτακτης ανάγκης ή οποιοσδήποτε άλλος λόγος. Εκτός εάν με τη σύμφωνη γνώμη των προτιθέμενων συμμετεχόντων που έχουν ήδη καταβάλει την προκαταβολή η apo-drasis επανα-προγραμματισθεί σε εύλογη ημερομηνία. 

Σε περίπτωση ακύρωσης από την πλευρά του προτιθέμενου συμμετέχοντα

  • μέχρι τις  24/5 και ώρα 24:00 συνεπάγεται επιστροφή 100% της προκαταβολής 
  • από 25/5 και ώρα 00:00 έως 27/5 και ώρα 24:00 συνεπάγεται επιστροφή   50% της προκαταβολής
  • από 28/5 και ώρα 00:00 έως 1/6 και ώρα 07:00 συνεπάγεται μη επιστροφή της προκαταβολής

 

** Είναι στην αποκλειστική ευθύνη και στη δικαιοδοσία των υπευθύνων της apo-drasis για οποιαδήποτε τροποποίηση του προγράμματος ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατούν


Οι  apo-drasis μας πραγματοποιηούνται σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό πρακτορείο Axos Travel

 

 logo small

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλ. 6974412332 και 6972670095

Κάποιες από τις φωτογραφίες που έχουν χρησιμοποιηθεί για την παρουσίαση της apo-drasis έχουν επιλεγεί από διάφορες πηγές στο διαδίκτυο.

Τρόποι Πληρωμής


 
Ο τρόπος πληρωμής για τη συμμετοχή σας γίνεται μέσω  paypal  
  • Δεν έχω paypal... τι είναι το paypal ;
  • Τι πρέπει να κάνω για την εγγραφή μου στο paypal;

Όροι Συμμετοχής


 Διαβάστε τους όρους συμμετοχής εδώ

 

Σημεία και ώρες συνάντησης


 

( όταν κατευθυνόμαστε προς Κόρινθο )

Σταθμός metro FIX ,

Λεωφόρος Αθηνών στο ύψος απέναντι από το Παλατάκι

 

Πριν από την εγγραφή σας βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερωθεί για τους όρους συμμετοχής, τις απαιτήσεις αλλά και τις λεπτομέρειες, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα μπορέσετε να συμμετέχετε στην απόδρασή μας!

 

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Τοποθεσία

Μεγένθυση Σμίκρυνση

Εγγραφή στο Newsletter


Κάνε εγγραφή, μάθε πρώτος για τις νέες apo-drasis μας και κέρδισε 10% έκπτωση στο εισιτήριο σου! Αλλά και στη δεύτερη συμμετοχή σου στις επόμενες apo-drasis μας, κέρδισε άλλα 5%

Contact us

Email: contact@apo-drasis.gr

Folow us on social media

fbicon1 instagram

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies και αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου.
περισσότερα εδω
Εγγραφή στο Newsletter

logo nobile


Κάνε εγγραφή, μάθε πρώτος για τις νέες apo-drasis μας και κέρδισε 10% έκπτωση στο εισιτήριο σου! Αλλά και στη δεύτερη συμμετοχή σου στις επόμενες apo-drasis μας, κέρδισε άλλα 5%

Login - Signup form
Σύνδεση - Έγγραφή μελών | Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή και κλείστε άμεσα τα εισιτήρια σας.