• Home
Διαθεσιμότητα: 10

Κυριακή 21 Ιαν. 2018 - Menalon Trail

Αντίστροφη μέτρηση για λήξη κρατήσεων

Μέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Κρατήσεις Μέχρι:20/01/2018 18:00
Ξεκινά στις:21/01/2018 08:00
Λήγει στις:21/01/2018 22:00

Περιγραφή

apo-drasis :  Κυριακή 21 Ιαν. 2018 -

Menalon Trail

 

Menalon Trail nl 1evnt

Καινούρια χρονιά

 

Menalon Trail nl 2evnt

 

γεμάτη υγεία και μοναδικές, ασφαλείς  apo-drasis

 

Menalon Trail: Η πρώτη μας apo-drasis στο πιο ασφαλές και καλά σηματοδοτημένο μονοπάτι της πατρίδας μας!

Έχει συνολικό μήκος 74 χιλιόμετρα και διατρέχει ένα κομμάτι του Μαινάλιου πεδίου, από Στεμνίτσα, Λούσιο, Δημητσάνα, Ζυγοβίστι, Ελάτη, Πυργάκι, Βυτίνα, Νυμφασία, Μαγούλιανα, Βαλτετσινίκο, Λαγκάδια προσφέροντας στους λάτρεις της φύσης μια οργανωμένη, ασφαλή και πάνω από όλα δυνατή εμπειρία πεζοπορίας. Προέκυψε από τις συντονισμένες προσπάθειες εθελοντών της περιοχής κι έγινε το πρώτο ελληνικό μονοπάτι με πιστοποιητικό ικανότητας από την Πανευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Πεζοπόρων. Είναι το 9ο  Ευρωπαϊκό μονοπάτι που παίρνει αυτή τη σημαντική κατοχύρωση ποιότητας και ασφάλειας!

Ξεκινά από τη Στεμνίτσα, διατρέχει χαράδρες και βουνά, ποτάμια και δάση, μοναστήρια και χωριά και καταλήγει στα Λαγκάδια ύστερα από πέντε ημέρες πεζοπορίας. Εξερευνά τις στράτες που οδηγούσαν τους προγόνους μας είτε στα χωράφια τους, είτε σε τόπους προσκυνήματος, είτε στα γειτονικά χωριά και ως εκ τούτου έπρεπε να είναι εύκολα προσπελάσιμες ακόμη και από φορτωμένα ζώα. Είναι χωρισμένο σε 8 διαδρομές ( Στεμνίτσα-Δημητσάνα, Δημητσάνα-Ζυγοβίστι, Ζυγοβίστι-Ελάτη, Ελάτη-Βυτίνα, Βυτίνα-Νυμφασία, Νυμφασία-Μαγούλιανα, Μαγούλιανα-Βαλτεσινίκο, Βαλτεσινίκο-Λαγκάδια), τις οποίες μπορεί κάποιος φυσικά να ακολουθήσει τμηματικά. 

Menalon Trail nl 34evnt

Προτείνουμε

  • Μαγούλιανα – Νυμφασία : 8,9 χλμ. περίπου 3ώρες 30 λεπτά

 Η αφετηρία της πεζοπορίας μας θα βρίσκεται στο χωριό Μαγούλιανα - το ψηλότερο κατοικίσιμο χωριό της Πελοποννήσου 1365 μ.- και η κατάληξη στη Νυμφασία στα 840 μ.. Μια περιπλάνηση στα δρυοδάση και ελατοδάση της περιοχής...σε πηγές, λιβάδια, ασκηταριά ( Ασκηταριό Σφυρίδας) , μονές ( Μονή Κερνίτσας ) και ποταμάκια! Μια ανεπανάληπτη φυσιολατρική εμπειρία!

Και αν ο καιρικές συνθήκες και η κατάσταση του μονοπατιού ( χιόνι- πάγος) δεν μας το επιτρέπει θα στραφούμε σε πιο ασφαλές και σε πιο χαμηλό υψόμετρο του μονοπατιού ( menalon trail ).

Menalon Trail nl 56evnt

 

Όσοι ενδιαφέρονται να μας ακολουθήσουν στην  apo-drasis μας  θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το τελικό ποσό συμμετοχής θα διαμορφωθεί στα

  • 23  ευρώ για όσους δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι το βράδυ στις 13 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 24:00 και μόνο για τις πρώτες 25 συμμετοχές ( early booking ) 
  • 27  ευρώ για όσους δηλώσουν τη συμμετοχή τους μετά το πέρας της πιο πάνω ημερομηνίας 13/01 ή (τη συμπλήρωση των πρώτων 25 συμμετοχών με early booking), όποιο προηγηθεί και μέχρι το απόγευμα στις 20 Ιανουαρίου  2018 και ώρα 18:00

Στην παραπάνω τιμή περιλαμβάνεται μόνο η μεταφορά μας με το λεωφορείο.

 

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει μαζί με τη δήλωση της συμμετοχής τους να καταβάλλουν ως προκαταβολή το ποσό των 15 ευρώ μέχρι την ημερομηνία 13 Ιανουαρίου ( early booking ) . Μετά την ημερομηνία αυτή η προκαταβολή θα διαμορφώνεται στα 20 ευρώ

  • είτε μέσω paypal και site της  apo-drasis. gr ( οδηγίες δημιουργίας paypal βρείτε στο site της apo-drasis. gr )
  • είτε μέσω email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  ή με μνμ στο facebook apo-drasis.gr όπου και θα λάβουν τις απαραίτητες οδηγίες 

Ακυρωτικά 

Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης του ελάχιστου αριθμού συμμετεχόντων 25η apo-drasis θα ακυρωθεί και το ποσό της προκαταβολής θα επιστραφεί στους προτιθέμενους συμμετέχοντες στο ακέραιο. Το ίδιο θα συμβεί και στην περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέψουν, ανωτέρα βία ή απεργία ή κατάσταση έκτακτης ανάγκης ή οποιοσδήποτε άλλος λόγος. Εκτός εάν με τη σύμφωνη γνώμη των προτιθέμενων συμμετεχόντων που έχουν ήδη καταβάλει την προκαταβολή η apo-drasis επανα-προγραμματισθεί σε εύλογη ημερομηνία. 

Σε περίπτωση ακύρωσης από την πλευρά του προτιθέμενου συμμετέχοντα μέχρι τις 

  • 13/1 και ώρα 24:00 συνεπάγεται επιστροφή 100% της προκαταβολής 
  • 16/1 και ώρα 24:00 συνεπάγεται επιστροφή   50% της προκαταβολής
  • 18/1 και ώρα 24:00 συνεπάγεται μη επιστροφή της προκαταβολής 

** Είναι στην αποκλειστική ευθύνη και στη δικαιοδοσία των υπευθύνων της apo-drasis για οποιαδήποτε τροποποίηση του προγράμματος ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατούν

 

 Οι  apo-drasis μας πραγματοποιηούνται σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό πρακτορείο Axos Travel

 logo small

* Κάποιες από τις φωτογραφίες που έχουν χρησιμοποιηθεί για την παρουσίαση της apo-drasis έχουν συλλεχθεί από διάφορες πηγές στο διαδίκτυο.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλ. 6974412332 και 6972670095

 
 

Τρόποι Πληρωμής


 
Ο τρόπος πληρωμής για τη συμμετοχή σας γίνεται μέσω  paypal  
  • Δεν έχω paypal... τι είναι το paypal ;
  • Τι πρέπει να κάνω για την εγγραφή μου στο paypal;

Όροι Συμμετοχής


 Διαβάστε τους όρους συμμετοχής εδώ

 

Σημεία και ώρες συνάντησης


 

( όταν κατευθυνόμαστε προς Λαμία )

Σταθμός metro FIX ,

Print

Λεωφόρος Αθηνών στο ύψος απέναντι από το Παλατάκι

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Print


 

Πριν από την εγγραφή σας βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερωθεί για τους όρους συμμετοχής, τις απαιτήσεις αλλά και τις λεπτομέρειες, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα μπορέσετε να συμμετέχετε στην απόδρασή μας!

 
 
 

Τοποθεσία

Μεγένθυση Σμίκρυνση

Newsletter

Γίνε μέλος και μάθε πρώτος για τις νέες apo-drasis μας!

Contact us

contact@apo-drasis.gr

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies και αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου.
περισσότερα εδω